10.9.2011

Lankaa ja puikkoja - Yarns and needles

Hankintoja on tullu tehtyä seuraavia projekteja varten ja puikkovalikoima on nyt sen kaltanen, ettei hommat ainakaan niistä jää kiinni ;) Kaikkee löytyy alkaen jostain 2mm:sta 15mm:iin.

I've made some purchases for future projects and my needles assortment is such wide that it can't be the obstable on my way through knitted world ;) Startin from 2mm:s all the way till 15mm:s

Tämä tuli tilattua ison neidin toivomuksen mukaisesti hänen tulevaa villatakkiaan varten. Ei pitäis kutittaa, on iiiiiii-hanan pehmeää.  -  This is for my girls knitted cardi. It just can't tickle 'cause it's soooooo soft!

Tästä tulee jonain päivänä huivi, mutten ole osannut päättää mallia vielä kun ihania on niin monta ehdolla. - This will become a shawl in future, thou I don't know the model yet because of so many tempting ones...

Heräteostos.  -  Impuls purchase.

Tämmöisiä tuli ostettua ja koot lähtee 3mm:sta puolikkaan välein, mutta otin kuvan vain näistä isoista. Eli KnitPron pyöröjä vaihtokaapeleilla on nyt joka kokoa. Aivan ihanan tuntuiset :)  -  I purchased these and now have them starting from 3mm:s though in pic there is only my largest ones. Intechangeable cable needles by KnitPro. I love them!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos viestistäsi, luen ne aina :) - Thank you for your message, I always like to read them :)